head

 

TEMPAHAN EBOOK RAHSIA TAHAN PANCUT

 

 

Langkah 1: Masukkan RM50 ke akaun
rm50
Bank Penama Akaun Nombor Akaun
Mohd Khairul Azuan 153056223144
Mohd Khairul Azuan 03030068433528
rhb Mohd Khairul Azuan 10302000068399
mohdkhairulazuan@gmail.com

 

Langkah 2: Isi Borang Pengesahan Bayaran di bawah

 

Borang Pengesahan Bayaran
Sila lengkapkan borang di bawah dengan maklumat yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.
* menandakan ruangan tersebut WAJIB diisi.
 
Nama Anda
:
*
Email Anda
:
* Elakkan daripada menggunakan email @yahoo.com buat masa ini (Perubahan baru Polisi DMARC Yahoo menyebabkan email Anda gagal berfungsi dengan Borang ini). Disarankan @gmail.com
No.Telefon Anda
:
* Letak 0 jika tiada
 
 
Produk
:
*
Kaedah Bayaran
:
*
Tarikh Bayaran
:
*
Masa Bayaran
:
*
Bukti Transaksi Bayaran
:
*
Salin Semula Kod Sekuriti
:
=
 
  

(Sila copy & paste maklumat transaksi pembayaran anda jika anda menggunakan maybank2u. Jika anda menggunakan ATM Deposit/ATM Transfer, sila masukkan maklumat masa transaksi dan tarikh)

*****Pastikan Anda memasukkan email yang betul. Semak dahalu sebelum hantar. Email yang salah akan menggagalkan proses penghantaran eBook dan Bonus-bonus.

1. Link download akan dihantar melalui email dalam tempoh 1-2 hari kepada anda selepas semakan bayaran dibuat.Sila semak inbox dan juga spam box akaun email anda nanti.

2. Jadi, isikan borang ini terlebih dahulu dan sahkan untuk mendapat ebook dengan cepat. Nombor telefon untuk pertanyaan akan diberikan setelah anda mengisi borang ini.


3. Jika anda masih belum menerima ebook dalam tempoh tersebut, sila maklumkan kepada admin tahanpancut.com dengan segera di alamat email tahanpancut@gmail.com

p.s: Jika anda mengisi maklumat palsu@ spam, anda boleh didakwa.

p.p.s: pastikan anda verify code yang akan keluar selepas ini untuk memastikan borang ini sampai ke admin tanpa spam dan satu email ucapan terima kasih akan dihantar kepada anda. Dalam email ini akan disertakan No. Telefon Admin untuk anda mendapatkan eBook dengan lebih CEPAT.

 

foot