head
Laman Utama Sudah Mendaftar Agen Affiliate? log

KINI DIBUKA!!!

 

SERTAI PROGRAM AFFILIATE TAHANPANCUT.COM SEKARANG!!!

SETIAP PEMBELIAN DARIPADA LINK PROMOSI ANDA, ANDA AKAN MENDAPAT KOMISYEN RM20.

 

daftar

Daftar sekarang dan dapatkan LINK PROMOSI Anda, seperti;

http://www.tahanpancut.com/index.php?ref=NAMAANDA

Bagaimana hendak membuat PROMOSI?? Senang sahaja.

Jika Anda mempunyai Facebook atau medial sosial lain, UPLOAD eBook Cover di bawah ke Facebook Anda dan letakkan link promosi Anda atau promosikan di FanPages Anda. Anda hanya menunggu klik yang akan datang dan semestinya Anda akan mendapat jualan.

ebook

Jika Anda mempunyai website atau blog, bolehlah gunakan banner-banner di bawah untuk diletakkan di website atau blog Anda. Jangan lupa untuk linkkan banner ini ke link promosi Anda.

banner1

banner2

Jika Anda mempunyai Mailing List bolehlah promosi link promosi Anda kepada subcriber Anda. Jika Anda mempunyai 5000 subcriber, katakan hanya 10% daripadanya membuat pembelian. Komisyen yang Anda akan dapat:

5000 x 10% x RM20 = RM 10 000.00

Ya. Hanya goyang kaki Anda akan mendapat RM 10 000.00. ..................................MUSTAHILLAH!! TIDAK!!! Ini adalah tidak mustahil. 'Conversion Rate' untuk website tahanpancut.com adalah TINGGI.

BOLEH PERCAYA KE???

Jangan pandang rendah terhadap TAHANPANCUT.COM. Promosi untuk website ini hanya dibuat oleh Admin dalam 3 bulan pertama selepas pelancarannya pada tahun 2010. Selepas itu tiada lagi promosi dibuat. Tahun 2014 ini telah masuk tahun kelima TAHANPANCUT.COM beroperasi. Selama 4 tahun TAHANPANCUT.COM beroperasi tanpa PROMOSI tetapi masih dapat memberi pendapatan lumayan kepada Admin.

APA RAHSIANYA???

"Setiap penyakit ada ubatnya dan setiap Pesakit akan mencari ubatnya"

Jika Anda google perkataan 'Cepat Pancut', TAHANPANCUT.COM akan muncul pada page PERTAMA dan berada di kedudukan TERATAS. Google yang melakukan promosi untuk TAHANPANCUT.COM. Setiap hari Anda sahaja VIEWER yang menDOWNLOAD preview eBook Tahan Pancut. Yang membeli tak usah ceritalah.

MENGAPA SEKARANG BARU NAK ADAKAN PROGRAM AFFILIATE?

Selain ingin berkongsi keuntungan kepada Agen Affiliate sekalian, sebab UTAMA adalah eBook Tahan Pancut ini akan memasuki pasaran antarabangsa dalam versi Bahasa Inggeris tidak lama lagi.

Daftarkan diri Anda SEKARANG DAN REBUT PELUANG INI!!!!

 

daftar

 

Anda boleh teruskan mempromosi eBook Tahan Pancut kerana segala-galanya telah di UPDATE. eBook dan website telah berwajah baru. Dan yang penting, BONUS telah ditambah daripada 2 kepada 8 BONUS. Ini akan meningkatkan lagi 'conversion rate'. Jadi lebih senang Anda mendapat JUALAN.

Dengan sistem affiliate yang digunapakai ini, Anda akan dapat melihat sendiri jumlah klik dan berapa ramai pembeli yang membeli dari link promosi Anda. Segala transaksi yang berlaku akan direkod oleh sistem ini untuk memudahkan pembayaran komisyen.

Komisyen akan TETAP dibayar walaupun Anda hanya berjaya membuat satu jualan sahaja. Komisyen Anda akan dibayar pada setiap hujung bulan. Jika Anda mahukan komisyen Anda lebih awal, bolehlah request kepada Admin.

Anda dilarang sama sekali melakukan SPAM

 

 

Ikhlas dari,

Admin TahanPancut.com

 

 

foot